Vi ste ovde:

Više o proizvodu

AirsoftCO2 CZ 75 P-07 MetalSlide 4,5mm Airgun GBB

16800.00 din

DODAJ U KORPU

CZ 75 P-07 je nova generacija CZ75 modela koji je dizajniran još davne 1975 godine u maloj fabrici oružja Česká zbrojovka. Poluautomatski pištolj na metalne 4,5mm kuglice. Pokreće ga 12g CO2 ampula koja se lako stavlja u ručku replike. Kuglice se pune u okvir u koji stane 20 kuglica. Unapređena verzija CZ75 pištolja, kompaktnija, sa ugrađenom šinom za montažu dodatne taktičke opreme. Metalna navlaka (slide).

Model sa Blowback funkcijom.

Dužina: 186 mm
Dužina cevi: 83,5 mm
Kapacitet okvira: 20 kuglica
Brzina:110ms/361fps
Težina: 820g
Snaga: 2,1 J 

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

učitavam komentare...

SLIČNI PROIZVODI